Počele konsultacije oko vranjske vlasti

Lokalne vesti - Četvrtak 19.12.2013 - 11:29

Iako još uvek nema naloga iz vrha SNS-a da funkcioneri u Vranju podnesu ostavke zbog odluke IO te stranke da napusti ovdašnju vlast, u kabinetu gradonačelnika počele su konsultacije oko daljeg funkcionisanja vlasti.

Bojana Velickov i Zoran Antic Bojana Velickov i Zoran Antic

Kako se nezvanično saznaje, na sastanku se razmatraju mogućnosti kojima trenutno raspolaže SPS sa svojim unutarkoalicionim partnerima da se u Vranju ne uvede privremena uprava.

 

Nakon saopštenja SNS-a da izlazi iz vlasti, u Vranju se mogu dogoditi tri scenarija.

 

Prvi je da se posle tri meseca uvede privremena uprava i raspisivanje vanrednih izbora, druga je da gradonačelnik Vranja podnese ostavku i time prekrati rok odlaganja za raspisivanje izbora i treći, koji na ovdašnjoj političkoj sceni smatraju najverovatnijim je da SPS,PUPS,JS,SDPS i LDP naprave skupštinsku većinu prelaskom nekih od odbornika SNS, URS ili DS u redove socijalista.

 

Nezvanično se saznaje i da je gradonačelnik u četvrtak ujutru već obavio razgovore sa pojedinim odbornicima naprednjaka, ali još uvek nije poznato koji je dogovor postignut.

 

O ovim dešavanjima uskoro opširnije na našem portalu.

 

Aleksandar Aca Stojković

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: