Počinje prvi festival OĆU DA VI POJEM VRANJANSKO

Lokalne vesti - Četvrtak 21.02.2019 - 09:49

U Vranju će prvi put biti održan festival vranjske gradske pesme „Oću da vi pojem vranjansko“, koji počinje večeras od 19 sati u sali Doma vojske.

Festival će trajati dve večeri FOTO: Promo Festival će trajati dve večeri FOTO: Promo
Na otvaranju će govoriti gradonačelnik Slobodan Milenković, prof. dr Sima Avramović i Marina Džikić, potomci Stane Avramović Karaminge i Mirjana Drobac, etnomuzikolog i urednik u muzičkoj produkciji Radio Beograda. 
 
U muzičkom delu programa nastupiće Goran Arsić, Ivana Tasić Mitić, Branimir Stošić Kace, Slobodan Jovanović  i GKUD "Sevdah“ Vranje. 
 
Drugog dana festivala, u petak 22. februara, od 20 sati, biće održano Koncertno veče, na kojem uz pratnju orkestra Ljubiše Pavkovića nastupiti vokalni solisti: Vesna Dimić, Slobodan Jovanović, Biljana Petković, Tijana Vučković, Branimir Stošić Kace, Ivana Tasić Mitić i Čedomir Marković
 
Pokrovitelj festivala je Grad Vranje.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: