Podeljeno 5,5 MILIONA za projekte iz KULTURE

Lokalne vesti - Četvrtak 14.03.2019 - 13:54

Na sednici Gradskog veća Vranja kojom je predsedavao gradonačelnik Slobodan Milenković, između ostalog, usvojeni su Izveštaji o radu javnih preduzeća "Komrad“, "Vodovod“, "Novi Dom“, "Uprava Banje“, "Parking servis“ "Zavod za urbanizam“ i Privrednog društva "Slobodna zona Vranje".

Podržano 25 projekata iz oblasti kulture FOTO: D. Ristić/OK Radio Podržano 25 projekata iz oblasti kulture FOTO: D. Ristić/OK Radio
Takođe, većnici su usvojili  i Izveštaj komisije za pregled podnetih izveštaja o realizaciji projekata u oblasti kulture za 2018. godinu. 
 
Prihvaćen je i Predlog komisije za ocenu projekata koji se finansiraju/sufinansiraju iz budžeta grada Vranja u 2019. godini iz oblasti kulture o dodeli sredstava za finansiranje/sufinansiranje projekata iz oblasti kulture za 2019. godinu.
 
- Doneta je odluka da se podrži 25 projekata iz oblasti kulture  i za te namene iz budžeta grada biće izdvojeno 5,5 miliona dinara
 
Između ostalih i ove godine od strane Grada podržane su tradicionalne manifestacije poput festivala "Piano summer“, festivala dokumentarnog filma "Dokument“, i "P(h)antomfest“ - rekla je Zorica Jović, gradska većnica. 
 
Na današnjoj sednici doneto je i Rešenje o obrazovanju radne grupe za pripremu i realizaciju projekata "Prihvatilište za pse i mačke na teritoriji grada Vranja“.
 
Pročitajte koji projekti će biti finansirani i sufinansirani iz gradskog budžeta.
  • Odobreni projekti iz kulture za 2019. godinu.docx
  • OK Radio

    Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

    Komentari

    Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

    Ostavite komentar:

    Ime:
    Email:
    Komentar: