Pojačanje u vreme pandemije: Vranjska bolnica dobija DEFIBRILATOR

Lokalne vesti - Utorak 17.03.2020 - 12:58

Princeza Katarina donirala je osam defibrilatora u vrednosti višoj od 41.000 evra bolnicama u Srbiji, među kojima je i Opšta bolnica u Vranju, objavio je RTS.

Donacija prikupljena na dobrotvornoj večeri prošlog oktobra FOTO: D. Ristić/OK Radio Donacija prikupljena na dobrotvornoj večeri prošlog oktobra FOTO: D. Ristić/OK Radio
Kako javlja RTS, bolnice koje su dobile defibrilatore su: ZC Vranje, OB Smederevo, OB Kikinda, OB Ćuprija, OB Valjevo, OB Leskovac, OB Kruševac, OB Loznica.
 
Princeza Katarina navodi da su defibrilatori od neprocenjive važnosti za bolnice u Srbiji, u periodu koronavirusa.
 
- Nemamo pravo da zaboravimo potrebe naših bolnica i podršku onima kojima je pomoć takođe potrebna zbog situacije sa virusom koji nam svima preti - poručila je princeza Katarina. 
 
Kako je saopšteno iz Belog dvora, donacija za defibrilatore prikupljena je na dobrotvornoj večeri koju je organizovala porodica Jerić, zajedno sa upravnim odborom humanitarne organizacije Lajflajn Kanada, čiji je pokrovitelj princeza Katarina u Nijagara Folsu u Kanadi oktobra prošle godine.
OK Radio, RTS

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: