POLICIJA BUDNA za praznike

Lokalne vesti - Petak 30.12.2016 - 08:37

Policijska uprava Vranje preduzeće niz pojačanih mera pre i za vreme novogodišnjih praznika, kako bi se na teritoriji koju pokriva održalo stabilno stanje bezbednosti.

Policija spremna za prazničnu akciju FOTO tinstock Policija spremna za prazničnu akciju FOTO tinstock

Prema najavama Igora Živkovića, načelnika PU Vranje, policija će kontrolisati sve što  može da ugrozi javni red i mir, kao i ukupnu bezbednost.

- Policija će pojačati kontrolu i suzbijanje nelegalne prodaje pirotehničkih sredstava, vršiće se obilazak mesta i ugostiteljskih objekata gde se okuplja veći broj građana.

Takođe, saobraćajna policija pojačano će kontrolisati učesnike u saobraćaju.

Apelujemo na sve građane da ne upotrebljavaju pirotehnička sredstva pogotovo na mestima gde ima okupljanja građana, kako ne bi došlo do neželjenih posledica.

Pozivamo i sve vozače da poštuju saobraćajne propise kako ne bi ugrozili svoju i bezbednost drugih učesnika u saobraćaju
- navodi Živković.

Inače, već nekoliko dana saobraćajna policija je prisutna na gotovo svim ključnim mestima u Vranju, ali i u drugim gradovima u okrugu, reguliše i usmerava saobraćaj, kako ne bi došlo do gužvi, karakterističnih za novogodišnje praznike i pojačanu frekvenciju ljudi i vozila.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: