Policija mu pronašla ukradeni auto

Lokalne vesti - Četvrtak 27.12.2012 - 09:59

Vranjanac Žika Stojković (54) pronašao je svoj automobil koji mu je ukraden na Svetog Nikolu ispred porodične kuće.

Njegov „Reno 18“ pronašao je vranjski policajac u selu Gramađe kod Vladičinog Hana u jarku pored puta.

– Pozvao me inspektor PU zadužen za auto kriminal i saopštio mi da je moj automobil pronađen sasvim slučajno u Gramađu. Odmah sam otišao na lice mesta i auto dovezao do Vranja uz pomoć šlep službe.

Lopov je izvadio novi akumulator koji je još pod garancijom, ali sam mu zahvalan što nije iščupao CD plejer koji sam skoro ugradio. Polomljen mu je branik koji sam na putu do Gramađa našao pored puta u Bresnici.

Ja sam se oprostio od automobila jer je od njegovog nestanka prošlo skoro 10 dana. Veliko hvala celoj policijskoj ekipi – kaže Stojković.

Rekonstrukcija događaja pokazuje da je lopov za koga se sumnja da je iz Surdulice i koji je dobro poznat policiji vozio automobil dok je u njemu bilo goriva.

Po prinudnim zaustavljanjem vozila izvadio je akumulator i automobil gurnuo u najbliži jarak. Nekoliko dana je „Reno“ stajao na tom mestu dok meštanin, vlasnik autolimarske radnje nije posumnjao da je reč o ukradenom vozilu.

Slučaj je u par navrata prijavljivao hanskoj Policijskoj stanici u kojoj su mu govorili da oni nisu nadležni za to.

Spletom okolnosti, njegov prijatelj, policajac iz Vranja došao je u posetu i uz neformalni razgovor zaključili su da je taj auto baš onaj sa policijske poternice pokrenute 20. decembra.

U vozilu su pronađena dokumenta vlasnika i saobraćajna dozvola, što je potvrdilo sve sumnje pronalazača.

Istraga o ovom slučaju je u toku, saopštila je vranjska policija.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: