Poziv za projekat zapošljavanja: Poslodavcima SREDSTVA, marginalcima OBUKA

Lokalne vesti - Utorak 05.10.2021 - 12:31

U okviru programa Nemačke razvojne saradnje „Inkluzija Roma i drugih marginalizovanih grupa u Srbiji“, koji realizuje Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ, uz stručnu podršku GFA consulting group GMbH, raspisan je Javni poziv za preduzetnike, mala, srednja i velika preduzeća iz cele Srbije za učešće u projektu zapošljavanja kroz obuke praktičnih veština za Rome i druge marginalizovane grupe u Srbiji.

Na poziv mogu da se jave sva preduzeća Na poziv mogu da se jave sva preduzeća
Na poziv mogu da se jave sva preduzeća koja imaju potrebu za zapošljavanjem i angažovanjem radne snage i da se prijave za podršku u obliku kofinansiranja stručnih obuka ali i podrške za selekciju kandidata, koji čine pre svega Romi ali i drugi pripadnici marginalizovanih, tj. teško zapošljivih kategorija (mladi, dugoročno nezaposleni, žene, osobe sa invaliditetom, osobe preko 50 godina starosti itd).
 
Više informacija o samom pozivu mogu se naći na linku: https://www.ukljucise.org/javni-poziv-za-kompanije-2021 gde se nalazi i prijavni formular kao i informacija gde i kako se prijaviti.
 
Za dodatne informacije, zainteresovani se mogu obratiti "GFA consulting group GMbH", koja realizuje ovaj poziv, Marijani Simić na marijana.simic@gfa-group.de, tel. 060-4405569 i Miodragu Shresthi na miodrag.shrestha@gfa-group.de ili na tel. 064-2578113.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: