Pregazio pešake pa pobegao

Lokalne vesti - Utorak 23.04.2013 - 12:53

Vozač Saša J. (42) pregazio je prošle nedelje dva pešaka u Kosovskoj ulici u Vranju i tom prilikom ih lakše povredio, nakon čega je pobegao sa lica mesta.

Ilustraacija uviđaja policije Ilustraacija uviđaja policije

Vranjska policija ga je ubrzo pronašla i protiv njega će u redovnom postupku biti podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju zbog ugrožavanja javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

- Do saobraćne nezgode je došlo kada je Saša J. upravlјajući kombi vozilom marke „folksfagen“, vranjskih registarskih oznaka, krećući se Kosovskom ulicom  iz pravca naselјa Bunuševac ka centru grada, udario vozilom dva pešaka i napustio lice mesta.

Tom prilikom pešaci su zadobili lakše telesne povrede i medicinska pomoć im je ukazana u ovdašnjem Zdravstvenom centru – kaže portparol PU Vranje Dragan Stamenković.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske uprave u Vranju po ovlašćenju istražnog sudije Osnovnog suda u Vranju.

Inače, za ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći povređenima u saobraćajnoj nezgodi zaprećene su kazne zatvora od po tri godine, za oba krivična dela.     
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: