Preko Vranja do Luksemburga: Adrenalinske IGRE NA VODI

Lokalne vesti - Nedelja 08.07.2018 - 11:24

Grad Vranje biće domaćin „City Games“ karavana, u okviru koga se organizuje serija takmičenja između predstavnika evropskih gradova u igrama na vodi.

Kvalifikacije na bazenu Kvalifikacije na bazenu "Jumka" FOTO: Promo
Nalik nekadašnjim „Igrama bez granica“, u sredu 18. jula na bazenu „Jumka“, sa početkom od 19:30 časova, održaće se jedno od sedam kvalifikacionih takmičenja devete sezone ove sportsko-zabavne manifestacije. 
 
Učesnike će činiti šest ekipa koje predstavljaju svoje gradove ili opštine sa teritorije Republike Srbije. 
 
- Ove godine smo malo promenili pravila. Grad koji bude  najbolji u Srbiji kvalifikuje se za evropsko „City Games“ finale koje će 2020. godine biti održano u Luksemburgu
 
Tamo će ukrstiti snage sa najboljim evropskim gradovima što će biti pravi spektakl koji na ovim prostorima još nije viđen - kaže autor i direktor projekta Miroslav Krzyk
 
Timove će činiti šest članova, od kojih dvoje moraju biti ženskog pola
 
Nadmetanje u formi šoua boduje se kroz šest disciplina po principu najbolje ostvarenog vremena. 
 
Ono što je najbitnije jeste da takmičari ne moraju biti profesionalni sportisti, a svi oni koji vole druženje i timski rad mogu da se prijave za učešće ovogodišnjeg takmičenja.
 
- Prijave su otvorene i obavljaju se preko službene web stranice www.city-games.com. Možda ste baš vi ti koji će Srbiji doneti veliku pobedu - dodaje Krzyk.
 
„City Games“ karavan krenuo je iz Hrvatske, a prvo odmeravanje snage i spretnosti već je održano u Vrbasu. U narednim danima takmičenje se seli u Inđiju i Suboticu
 
Pobednici iz prethodnih gradova ukrstiće snage 10. jula, na polufinalnoj večeri u Somboru
 
Kvalifikacije se nastavljaju 12. jula u Valjevu, 14. jula u Loznici, 16. jula u Knjaževcu i 18. jula u Vranju.
 
Na bazenima u Čačku biće održano drugo polufinale a finale 22. jula na Zlatiboru.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: