Prvo u Vranju: Useljenje u JEFTINE STANOVE u februaru

Lokalne vesti - Četvrtak 01.08.2019 - 11:35

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, izjavila je da će takozvani „jeftini stanovi“ biti najpre useljeni u Vranju.

Zorana Mihajlović zadovoljna dinamikom radova u Vranju FOTO: G. Mitić/OK Radio Zorana Mihajlović zadovoljna dinamikom radova u Vranju FOTO: G. Mitić/OK Radio
Ministarka Zoran Mihajlović je rekla da očekuje da prvi stanari u novoizgrađene stanove budu useljeni u februaru, i to u Vranju, gde su najpre i počeli radovi.
 
- Kao i za mnoge druge stvari koje smo rekli da ćemo raditi, i za ovaj projekat ljudi nisu verovali da će to biti urađeno, ali će se uveriti i imaće i više poverenja kad vide ljude koji se useljavaju u nove stanove - rekla je ministarka.
 
Mihajlovićeva je najavila i da će 7. avgusta početi izgradnja prvih 548 stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Novom Sadu.
 
- Iduće nedelje počinjemo radove na izgradnji stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Novom Sadu, uskoro će početi u Sremskoj Mitrovici, a radovi se već izvode u Nišu, Vranju, Kraljevu i Kragujevcu
 
Takođe, očekujemo da do kraja godine počne izgradnja ovih stanova i u Beogradu - rekla je ona gostujući na TV Hepi.
 
Potpredsednica Vlade je dodala da je ovaj projekat, pored rešavanja stambenog pitanja za pripadnike snaga bezbednosti, važan i zbog domaće građevinske industrije i svih firmi koje učestvuju u realizaciji projekta.
 
Prilikom poslednjeg obilaska lokacije na kojoj se grade stanovi za pripadnike snaga bezbednosti u Vranju, ministarka Mihajlović je izjavila da je zadovoljna dinamikom radova.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: