"Raskorak" u Domu omladine

Lokalne vesti - Četvrtak 27.12.2012 - 14:01

Izložba koncertnih fotografija "Raskorak", rok fotografa Nemanje Đorđevića iz Vranja biće otvorena u petak u beogradskom Domu omladine. Đorđević je i urednik galerije web portala Balkanrock.

Block Out Foto by Nemanja Đorđević Block Out Foto by Nemanja Đorđević

Nakon otvaranja izložbe tradicionalni prednovogodišnji koncert održaće bend Block Out.

 "Raskorak" predstavlja svojevrstan portret grupe „Block Out“ i približava neke magične trenutke koje je bend zajedno sa publikom delio ranijih godina.

 - Postavka sadrži 30 fotografija koje se pretapaju iz dokumentarnog u snažna emotivna stanja kroz igru svetlosti koja dočarava posebnu scensku atmosferu na koncertima ovog benda. Muzika i poezija koju „Block Out“ svih ovih godina „daju“ prelivaju se u sastavni deo rokenrol estetike i rok fotografije – napominje autor.

Deo ove postavke je već bio izložen početkom novembra u Nišu u sklopu nastupa grupe „Block out“.

Izložba u Domu omladine Beograda biće otvorena za sve posetioce do 15. januara 2013. godine

Ulaznice za koncert su u prodaji po ceni od 1.000 dinara u kafeu Šikarica (Skadarska 22.), prodavnici ploča Pinball Wizard Records i na svim Eventim prodajnim mestima.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: