Rat Distribucije i Vrtogoščana

Lokalne vesti - Utorak 22.11.2016 - 12:34

Predstavnici MZ Gornji Vrtogoš nezadovoljni su radovima koje je firma “Binta” izvodila za potrebe “Elektrodistribucije” Vranje na postavljanju podzemnih instalacija u ovom selu.

Kome smetaju radovi u Vrtogošu?  FOTO Amaterski snimak Kome smetaju radovi u Vrtogošu? FOTO Amaterski snimak

Prema navodima Gradimira Jovanovića, jednog od članova  Saveta MZ, u četvrtak u ranim jutarnjim satima građevinske mašine ovog preduzeća, počele su da seku i razbijaju asfalt na putu Vrtogoš  - Lopardince  - Bujanovac.
 

- Kažu da imaju projekat i da rade po njemu. Pitam se kakav i od koga? Isekli su asfalt, iskopali put i postavili crevo.

Rekli su da će doći u ponedeljak da asfaltiraju, no međutim od toga nema ništa, jer su to radili i u Donjem Vrtogošu, i nisu uradili ono što su obećali da asfaltiraju put.

Sada ide zima, idu kiše i snegovi, a to ostaje neasflatirano. Mogli su da idu nekom drugom trasom,  koja je za tridesetak metara duža, ne bi sekli asfalt.

Nisu hteli da poslušaju nas predstavnike MZ, nego su radili onako kako su naumili.

Potkopali su nam ogradu i ušli u privatan posed
- pojašnjava Jovanović.

On dodaje da  predstavnici izvođača radova nisu hteli da MZ pokažu projekat po kome su radili, što meštane Vrtogoša navodi na pomisao da su radili po svom nahođenju.

Sa druge strane, Goran Nikolić, direktor ”Elektrodistribucije” Vranje, kaže da nije ovlašćen da daje izjave ovim povodom.

- Služba za investicije u Beogradu  je nadležna za izjave. Tačno je da je to investicija “Elektrodistribucije”, a za ostalo nemam komentar.

Mogu da razumem da se nešto ruši, krade ili nešto treće, ali ne mogu da razumem da neko može da bude protiv nečega što  se radi u interesu čitavog sela
- smatra Nikolić.

Meštani Vrtogoša kažu i da su slučaj prijavili Sekretarijatu za inspekcijske poslove, i da čekaju odgovor od njih.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: