Reprogram dolazi pred vrata

Lokalne vesti - Sreda 09.10.2013 - 00:54

Privredno društvo „Jugoistok“ Niš, kome pripada i Elektrodistribucija Vranje, pokrenuo je kampanju „Od vrata do vrata“ koja će svim licima koja žele da potpišu sporazum o reprogramu starog duga za struju omogućiti da to učine iz svog doma.

Jugoistok Niš Jugoistok Niš

Kako je saopšteno iz „Jugoistoka“, privredno društvo izlazi u susret prvenstveno starijim licima i osobama sa specijalnim potrebama koja su sprečena da ovaj sporazum potpišu na šalterima svojih elektrodistribucija.

- Građani će biti u mogućnosti da besplatnim pozivom korisničkog centra privrednog društva 0800 018000 ostave svoje podatke i adresu stanovanja, nakon čega će ovlašćeni tim najaviti kućnu posetu budućim potpisnicima sporazuma o reprogramu.

Prvo će se ići ka kategoriji kupaca čije zaduženje ne prelazi deset hiljada dinara.

 Ti kupci će biti u mogućnosti da na licu mesta potpišu sporazum, plate određeni iznos sa otpustom kamate od 40 odsto i time se praktično reše dugovanja prema  "Jugoistoku“.

Onim građanima koji se po dolasku ekipe ne odluče odmah za ovo rešenje, biće ponuđeni uslovi reprograma, propisani od strane Upravnog odbora EPS-a, od kojih će korisnici moći da izaberu najpovoljniji za svoje domaćinstvo – saopšteno je u „Jugoistoku“.

Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: