Rusi kupili HOTEL VRANJE

Lokalne vesti - Sreda 15.05.2019 - 08:38

Hotel „Vranje“ prodat je na javnom nadmetanju beogradskom preduzeću „Putešestvenik“ u vlasništvu ruskih biznismena Alekseja Todoročka i Georgea Orjonikidzea.

Hotel prodat za 130 miliona dinara FOTO:D. Ristić/OK Radio Hotel prodat za 130 miliona dinara FOTO:D. Ristić/OK Radio
U saopštenju novih vlasnika vranjskog hotela nije navedena cena, ali mediji navode da je hotel prodat za 130 miliona dinara.
 
Početna cena hotela površine oko 7.900 kvadrata bila je oko 96 miliona dinara, a za kupovinu se nadmetala i kompanija „Milenijum Tim“ iz Beograda koja je ponudila manju cenu.
 
To je bilo prvo javno nadmetanje za kupovinu hotela „Vranje“ koji je poslovalo u sastavu ugostiteljskog preduzeća „Vranje“ koje je u stećaju od marta prošle godine.
 
Kupci hotela, kako je saopštilo preduzeće „Putešestvenik“, imaju razvijen biznis u Rusiji i nameravaju dalja ozbiljnija ulaganja na jugu Srbije, pre svega u hotele i druge objekte.
OK Radio, Beta

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: