Skupština koktelom okončala rad

Lokalne vesti - Petak 28.12.2012 - 09:14

„Koktelom pomirenja“ posle skoro 14 časova od početka, okončana je sedma sednica Skupštine grada, poslednja u ovoj godini.

Sa sednice Skupštine Sa sednice Skupštine

Odbonirici su usvojili svih 40 tačaka dnevnog reda, uz ogorčenu borbu opozicije da skupštinsko zasedanje traje što duže.

Ovakvo ponašanje izazvalo je revolt vladajućih struktura, u čemu je prednjačio predsednik vranjskog PUPS-a Gradimir Jovanović, koji je, više puta izlazeći za govornicu, i sam učestvovao u rastezanju trajanja sednice.

I dok je gradonačelnik Antić stalnim istupima davao ozbiljan ton raspravi, zamenik predsednika Skupštine Siniša Mitić pokazao je, kad god bi bio u ulozi predsedavajućeg, da mu tu nije mesto - stalno je zevao, smejao se, dobacivao sa predsedničkog mesta...

Najviše vremena poslanici su posvetili raspravi o planovima Direkcije za izgradnju i Radio televiziji Vranje.

Posle usvajanja svih tačaka, i izbora novih članova Gradskog veća, Skupština je rad za ovu godinu okončala tradicionalnim koktelom za odbornike.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: