Smenjena Nela Cvetković: Stvarno, šta reći?

Lokalne vesti - Utorak 17.12.2013 - 15:24

Dosadašnja članica Gradskog veća Vranja zadužena za zaštitu životne sredine Nela Cvetković (URS) smenjena je sa te funkcije, a na njeno mesto imenovan je prehrambeni tehnolog Nemanja Nuhijević (LDP).

Nela Cvetkovic Nela Cvetkovic

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić kaže da je razrešenje Cvetkovićeve političke prirode i da to nema veze sa kvalitetom njenog rada.


– Njeno razrešenje nije zbog nefunkcionisanja ili lošeg rada, već je reč o čistoj politici.


Mi smo raskinuli koalicioni sporazum sa strankom kojoj ona pripada i ovakva odluka je trebalo da bude očekivana.
 

Cvetkovićeva je posao člana Gradskog veća radila sasvim korektno i odgovorno. Učestvovala je u raznim projektima i dala je doprinos razvoju lokalne samouprave i to je živa istina – kazao je Antić.
 

Dosadašnja članica GV Nela Cvetković istakla je kako je razmišljala da na sednici Skupštine podnese izveštaj o svom radu proteklih dana, ali da je to učinio gradonačelnik Vranja.
 

– Šta reći posle izjave gradonačelnika kako sam ja dobro radila svoj posao, osim da je ova vlast veoma loša – rekla je Cvetkovićeva.
 

Inače, novi član Gradskog veća koji će brinuti o ekologiji i zaštiti životne sredine Nemanja Nuhijević rođen je 15. juna 1982. godine u Vranju.
 

Završio je Gimnaziju i Visoku školu primenjenih strukovnih studija u Vranju, odsek za prehrambenu tehnologiju.
 

Od 2007. godine bavi se privatnim preduzetništvom, a već dve godine radi kao programski menadžer u udruženju „Inicijativa za integracije“ u Vranju.
 

Aleksandar Aca Stojković

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: