Snažna ofanziva okrnjene vlasti

Lokalne vesti - Ponedeljak 30.12.2013 - 09:35

Gradsko veće Vranja je u krnjem sastavu, bez prisustva većnika SNS-a, odražalo svoju 61. sednicu, u nedelju, kad joj vreme nije.

Gradsko veće, nekada Gradsko veće, nekada

Prema saznanjima OK Radija, iako su ovi većnici uredno podneli ostavke na mesta u GV, oni su ipak dobili pozive za sednicu, kao da se ništa nije dešavalo.

Sa šest prisutnih i četiri odsutna odbornika, na 61. sednici Gradskog veća doneta je odluka o odvajanju oko 200.000 dinara za vantelesnu oplodnju, pa je usvojen finsnsijski izveštaj za “Vranjsko kulturno leto”, doneta je odluka o izboru projekata koji će biti finansirani iz oblasti društvenog i humanitarnog rada za 2013. godinu i slično.

A da krnja vlast ima nameru da ozbijno radi pokazuje i dalja satnica njenih obaveza.

U ponedelljak ujutru otvoren je renovirani most na Moravi kod Rataja, a planirano je i potpisivanje dva ugovora.

U 11 sati najavljeno je potpisivanje ugovora sa izvođačima radova na obnovi zgrade Pozorišta, do će pola sata kasnije uslediti i potpisivanje ugovora sa izvođačima radova na nivelaciji terena u Bunuševcu za potrebe “Geoksa” i Ditre Italija.


 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: