SNS izlazi iz vlasti u Vranju!

Lokalne vesti - Sreda 18.12.2013 - 20:28

Srpska napredna stranka izlazi iz lokalne vladajuće koalicije u Vranju, epilog je burne sednice Predsedništva SNS-a, održane u sredu u Beogradu.

Doskorašnji gradski odbor SNS-a Doskorašnji gradski odbor SNS-a

Prema rečima predsednika IO SNS-a Radomira Nikolića, ova stranka pored Vranja napušta vlast u još devet opština u Srbiji, praktično svuda gde nije bila većinski partner u vlasti.

- Ako ne možemo dovoljno da utičemo, ne želimo ni da snosimo odgovornost za loše vođenje - rekao je Radomir Nikolić.

On je naglasio da će širom Srbije biti smenjeno oko 100 lokalnih funkcionera SNS-a, ali nije pominjao ni jedno ime.

Kako OK Radio nezvanično saznaje, ovom prilikom sigurno će biti smenjen predsednik opštine Trgovište Nenad Krstić, dok je gotovo izvesno da će „seču“ preživeti predsednik Vladičinog Hana  Goran Mladenović.

Posle izlaska SNS-a iz vlasti u Vranju gotovo je sigurno da će bez funkcije ostati predsednik Skupštine grada Dejan Tričković, dok o političkoj sudbini zamenice gradonačelnika Bojane Veličkov za sada nema nikakvih vesti.

SNS u Vranju ima četiri gradska većnika - Srđana Miloševića, Maju Ristić, Dragoljuba Kostića i Nenada Veličkovića, a Voja Zlatković je pomoćnik gradonačelnika.

Uz to, kadrovi SNS-a vode Direkciju, „Novi dom“, Urbanizam, Arhiv, Pozorište i Narodni univerzitet.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: