SNS: Nećemo se žaliti na odluku suda

Lokalne vesti - Sreda 28.05.2014 - 12:45

Poverenik SNS u Vranju Goran Nikolić kaže da se naprednjaci neće žaliti na odluku Upravnog suda u Nišu, kojom je odbijena žalba SNS-a na legitimnost Skupštine grada održane 15. aprila.

Povereništvo SNS-a Vranje Povereništvo SNS-a Vranje

Kako je kazao, oni veruju u nezavisan rad pravosuđa, iako odluka još uvek nije stigla na adresu povereništva SNS.

– Čuli smo u medijima da je našu žalbu Upravni sud u Nišu odbio. Ako su oni procenili da je ta sednica bila legitimna, onda verujemo i mi da je tako.

Ne sumnjamo u nezavistan rad pravosuđa, pa se tako nećemo žaliti na ovu odluku.

Mi još uvek ništa iz suda nismo dobili i zato možda i ne bi trebalo da komentarišem, ali se oslanjam na informacije koje sam u medijima čuo u utorak.

Svakako ću imati više detalja čim budem video obrazloženje – kaže Nikolić.

Čovek koji je žalbu napisao i celu stvar pokrenuo, odnedavni naprednjak, a doskorašnji okoreli demokrata Miroslav Nešić kaže da ništa nije dobio iz suda, te da ne zna razloge odbijanja žalbe.

Kaže da ne želi da komentariše nešto što je samo načuo. Podsetimo da je povereništvo SNS podnelo žalbu Upravnom sudu i Ministarstvu državne uprave od kojih je zatraženo poništavanje 23. sednice vranjske Skupštine.

– Na toj sednici utvrđen je kvorum sa 34 odbornika, ali su u tom kvorumu učestvovali i odbornici koji nisu imali na zakonit i valjan način izdata uverenja o izboru za odbornike- rekao je tada advokat Nešić.

On je tvrdio da je sporna Skupština u jednom momentu imala 69 umesto 65 odbornika, jer su u prebrojavanju učestvovali i razrešeni i novoimenovani odbornici lokalnog Parlamenta.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: