SPS neće da se izvini naprednjacima

Lokalne vesti - Ponedeljak 20.05.2013 - 11:23

Gradski odbor SPS-a u Vranju neće odgovoriti na dopis ovdašnjim naprednjacima, pošto iz SNS-a traže pismeno izvinjenje za, kako su naveli, „ponašanje SPS-a prema SNS-u tokom izbora za Savete MZ“.

SPS Vranje SPS Vranje

 

U naprednjačkom pismu stoji da se od socijalista traži i da vrate odbornički mandat koji im je „ukrao odbornik Boban Pešić“, zatim da se izjasne o sadržaju poruke koju je gradonačelnik poslao na dan izbora za MZ, u kojoj su  naprednjaci označeni kao „ološ, otpad, zlo, šljam i kriminalci“. 
 
- Ukoliko kao odbor SPS-a ne podržavate ovakve stavove, tražimo od vas pismeno izvinjenje - stoji, između ostalog u pismu. 
 
Visoki funkcioner GrO SPS-a u Vranju Branimir Stojančić za OK Radio kaže da oni neće poslati pisani odgovor naprednjacima, jer, kako je kazao, nemaju za šta da se izvinjavaju. 
 
– Pismo nećemo da šaljemo pošto nema razloga da se izvinjavamo koalicionim partnerima. S obzirom da je predsednik naše stranke Zoran Antić sada u Vranju tražićemo sastanak sa naprednjacima i sve što imamo da kažemo, to ćemo uraditi oči u oči. 
 
Što se tiče mandata Bobana Pešića, kada bude bio član SPS-a možemo da razgovaramo o tome, a do tada svaki problem moraće naprednjaci da rešavaju isključivo sa Pešićem – kaže Stojančić. 
 
Inače, naprednjačko pismo upućeno je socijalistima pre više od 10 dana, sa zahtevom da se na njega odgovori u roku od tri dana. 
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: