SPS: Nema ništa od izbora!

Lokalne vesti - Petak 20.12.2013 - 10:17

U Gradskom odboru SPS-a u Vranju tvrde da vladajuća većina postoji i da je mogućnost raspisivanja vanrednih lokalnih izbora isključena.

Antic i Stojancic Antic i Stojancic

Kako se još uvek nezvanično saznaje, koalicija okupljena oko socijalista ostaće na vlasti samostalno, sa više od 38 odbornika.

 

– Konačnu odluku donećemo u petak nakon niza sastanaka koje smo zakazali. Dakle, razmatrane su sve varijante i mogućnosti i ono što u ovom trenutku mogu da kažem je to da izbora niti privremene uprave u Vranju neće biti.

 

Sa koliko odbornika raspolažemo i koji su ti ljudi, definitivno ćemo znati nakon sastanka rukovodstva partije, Izvršnog odbora Gradskog odbora SPS-a i odbornicima u Skupštini grada – kaže sekretar IO GrO SPS Branimir Stojančić.

 

Prema njegovim rečima, nakon svih navedenih sastanaka, sastaće se i rukovodstva partija koje su u koaliciji sa SPS-om.

 

Nezvanično se priča i da bi eventualni koalicioni sporazum SPS mogao da sklopi sa vranjskim DS-om, ali je, tvrde dobro upućeni izvori, izvesno da će se većina odbornika SNS prikloniti SPS-u, čime će socijalisti imati apsolutnu većinu u Skupštini.

 

– Razgovori su obavljeni sa većinom odbornika i može se desiti da jedan, eventualno dvoje naprednjaka ne pređe u SPS. Odbor SNS je raspušten, tako da su oni sada slobodni vlasnici svojih mandata.

 

Koordinator SNS-a je otišao u Beograd po instrukcije, ali postoji informacija da će SNS podržati njihove odbornike koji planiraju da podrže SPS, što je potpuno šizofrena situacija – kaže naš sagovornik iz ovdašnjih političkih krugova.

 

Aleksandar Aca Stojković

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: