Stamenov novi pomoćnik gradonačelnika Vranja

Lokalne vesti - Sreda 26.02.2014 - 20:08

Nenad Stamenov (DS) , nekadašnji načelnik komunalne policije Vranje, imenovan je za pomoćnika gradonačelnika za oblast urbanistički, imovinsko-pravni, komunalni i inspekcijski poslovi.

Nenad Stamenov Nenad Stamenov
Njega je na ovu funkciju imenovao gradonačelnik Zoran Antić, stoji na gradskom sajtu.
 
Stamenov smatra da može odgovoriti izazovu koji sa sobom nosi ovaj posao, jer je već obavljao dužnost koja je na neki način povezana sa novom funkcijom.
 
- To je deo posla koji sam obavljao kao načelnik komunalne policije, postoji i deo koji nije bio pod mojom ingirencijom ali ću se truditi da adekvatno sagledam i odgovorim na sve delokruge ovog posla – kaže on.
 
Govoreći o problemima i ciljevima planiranim za naredni period on ističe nepoštovanje komunalnog reda od strane građana, a kao prioritet se izdvaja sredjivanje pijace, koja se nalazi u gornjem delu grada, za koju je predviđeno izmeštanje u Oglednoj stanici.
 
- Ja ću nastojati da sugerišem gradonačelniku i na neke probleme koje sam uočio za vreme provedeno u Sekretarijatu komunalne policije i da pokušamo da to rešavamo deo po deo – izjavio je Stamenov za OK radio.
 
Ovaj diplomirani ekonomista iza sebe ima 22 godine radnog iskustva, od čega 3 godine u Gradskoj upravi u Vranju, gde i sada radi.
 
Milan Zdravković
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: