Stevanović: Ostavke obavezne!

Lokalne vesti - Petak 20.12.2013 - 12:37

Član predsedništva SNS i čovek koji se pominje kao eventualni budući poverenik naprednjaka u Vranju Dragan Stevanović kaže da će narednih dana svi funkcioneri SNS podneti ostavke na svoje funkcije u Vranju.

Dragan Stevanovic Dragan Stevanovic

Prema njegovim rečima, socijalisti mogu sami da naprave vladajuću većinu, ukoliko misle da tako treba da urade, bez ikakvih obaveza prema naprednjacima.

 

– Stranka je zauzela stav po pitanju Vranja, ali i još devet gradova u Srbiji. Naši koalicioni partneri, socijalisti, sada bez ikakvih obaveza prema nama mogu sami da naprave vlast u Vranju, ako misle da tako treba.

 

Naši funkcioneri podneće ostavke narednih dana, tačnije čim se odluka Izvršnog odbora SNS procesuira kroz papire.

 

Odborima svih 10 gradova biće zvanično upućeni dopisi da napuste vlast – kaže Stevanović i dodaje da će odluka Izvršnog odbora afirmativno uticati na buduće glasače.

 

Kako je kazao, odlukom da SNS izađe iz vlasti u pojedinim gradovima, „stranka je pokazala najviši nivo odgovornosti u istoriji parlamentarizma u Srbiji“.

 

On nije želeo da govori o spekulacijama da će biti poverenik SNS u Vranju, jer kako kaže, sada o tome niko u stranci ne priča.

 

– O tome se sada ne govori, jer ovih dana imamo bitnije stvari koje mora da rešimo. Stranka će svakako u narednom periodu odlučiti ko će biti poverenik u Vranju.

 

U svakom slučaju taj će morati da radi u skladu sa interesima stranke- kaže na kraju Stevanović.

 

Aleksandar Aca Stojković

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: