Sud odlučuje o "Skadru na Banjštici"

Lokalne vesti - Utorak 14.05.2013 - 11:36

Delegacija austrijske kompanije GLA Holding još uvek u Vranjskoj Banji čeka ishod pregovora o kupoprodaji nezavršenog hotela u tom mestu.

Nezavršeni hotel u Vranjskoj Banji Nezavršeni hotel u Vranjskoj Banji

Prema rečima predsednika gradske opštine Vranjska Banja Predraga Milenkovića, očekuje se odluka Apelacionog suda u Nišu o tome ko je vlasnik tog objekta, pošto je Osnovni sud u Vranju presudio da hotel pripada Specijalnoj bolnici, nakon čega je Fond PIO uložio žalbu smatrajući da je zgrada njihova.

– Najvažnije je da su ljudi iz GLA Holdinga još uvek u Banji i da su uporni da kupe zgradu.

Svi očekujemo odluku Apelacionog suda i na osnovu nje znaćemo sa kim ćemo pregovarati oko kupoprodaje objekta.

Ukoliko Apelacioni potvrdi presudu Osnovnog suda pričaćemo sa nadležnima u Specijalnoj bolnici, ali smo spremni i da odluka bude da je Fond PIO vlasnik građevine.

U  tom slučaju moraćemo svi zajedno da pregovaramo sa Krkobabićem – kaže Milenković.

On navodi da je GLA Holding ozbiljna kompanija iz Austrije koja svuda po Evropi ima lanac svojih hotela.

Prema prvim procenama, sadašnja građevina se ne bi rušila, ali bi se sobe proširivale, tako da bi se od sadašnje dve pravio jedan apartman.

Arhitektonska merenja su završena, a ukoliko hotel bude izgrađen, u njemu bi se uposlilo oko 150 Banjčana, što će biti jedna od tačaka kupoprodajnog ugovora.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: