Tričković: Ne dirajte kadrove SNS-a

Lokalne vesti - Utorak 19.11.2013 - 13:51

Nakon što je 11. novembra narodni poslanik SNS Dragan Nikolić uputio pismo gradonačelniku Vranja sa zahtevom za smenu zamenice gradonačelnika Bojane Veličkov (SNS), predsednik GrO SNS-a Dejan Tričković na istu adresu uputio je kontrazahtev.

Tričković i Nikolić u prvom planu Tričković i Nikolić u prvom planu

On je 16. novembra gradonačelniku  Zoranu  Antiću uputio pismo u kome od njega traži da ništa ne radi po pitanju smene zamenice gradonačelnika Bojane Veličkov niti bilo kog drugog kadrovskog rešenja SNS-a.

– Do kraja oktobra su funkcioneri SNS trebali Izvršnom odboru partije da dostave izveštaje šta su do sada uradili u svom mandatu. Izveštaji su poslati, ali nikakvog odgovora još uvek nema.

Zbog toga sam zatražio od gradonačelnika Vranja da ništa ne radi po tom pitanju, dok bilo kakav odgovor iz Izvršnog odbora naprednjaka ne stigne.

Taj organ stranke će da odluči da li je neko dobro radio svoj posao ili nije.

Ja samo od koalicionih partnera tražim da se ne mešaju u unutarstranačku organizaciju – kaže Tričković.

On naglašava da je njegovo pismo, za razliku od dopisa narodnog poslanika Dragana Nikolića, uredno potpisano i ispečatirano.

Da se neće mešati u sada već vidan unutarstranački problem SNS-a  potvrdio je gradonačelnik Zoran Antić.

– Da se razumemo, ja nikog ne favorizujem, niti imam nameru to da radim. I sa Bojanom i sa Tričkovićem odlično funkcionišem, ali isto tako sam zadovoljan i radom cele koalicije.

U kontaktu sam sa vrhom svoje partije, tako da nikakvu odluku neću donositi bez njih.

Pouzdano znam i da moji iz vrha SPS-a povodom ovog slučaja razgovaraju sa vrhom SNS-a, tako da ću i ja sačekati odluke vrhova stranaka – kaže Antić.


Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: