Vasiljević ponovo na KRSTAJIĆEVOM SPISKU

Lokalne vesti - Subota 25.05.2019 - 00:42

Vranje - Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je spisak igrača za utakmice protiv Ukrajine i Litvanije u kvalifikacijama za EURO 2020, na kojem je i golman surduličkog Radnika, NIkola Vasiljević.

Priznanje za dobre partije: Nikola Vasiljević FOTO: FK Radnik Priznanje za dobre partije: Nikola Vasiljević FOTO: FK Radnik
Nikola Vasiljević je, uz beka Partizana Nemanju R. Miletića, jedini fudbaler iz domaće lige koji je dobio poziv selektora.
 
Golman Surduličana je i jesenas bio na Krstajićevom spisku, a njegove dobre partije u domaćem prvenstvu nisu bile nezapažene, pa se uveliko pisalo da su na na ovog rođenog Nišliju bacili oko stručni štabovi Partizana i Crvene zvezde.
 
Srbija 7. juna gostuje Ukrajini u Lavovu, a tri dana kasnije u Beogradu dočekuje Litvaniju.
 
Na spisku selektora Mladena Krstajića su:
 
Golmani: Marko Dmitrović (Eibar), Predrag Rajković (Makabi), Nikola Vasiljević (Radnik).
 
Odbrana: Antonio Rukavina (Astana), Nemanja R. Miletić (Partizan), Nikola Milenković (Fiorentina), Uroš Spajić (Krasnodar), Miloš Veljković (Verder), Aleksandar Kolarov (Roma), Stefan Mitrović (Strazbur), Filip Mladenović (Lehija).
 
Sredina terena: Ljubomir Fejsa (Benfika), Nemanja Maksimović (Hetafe), Saša Lukić (Torino), Mijat Gaćinović (Ajntraht), Filip Kostić (Ajntraht), Dušan Tadić (Ajaks), Sergej Milinković-Savić (Lacio), Adem Ljajić (Bešiktaš), Darko Lazović (Đenova), Andrija Živković (Benfika), Nemanja Radonjić (Marselj), Aleksandar Katai (Čikago).
 
Napad: Aleksandar Mitrović (Fulam), Luka Jović (Ajntraht), Aleksandar Prijović (Al Itihad).
 
Na konferenciji za medije selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da je predstojeća utakmica protiv Ukrajine trenutno najvažnija, ali ne i presudna u kvalifikacijama za EURO 2020.
 
Konstatovao da bi bilo lepo da se u zvaničnom meču prekine loša tradicija protiv Ukrajinaca od šest prijateljskih utakmica bez pobede.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: