Vlasina skoro rasprodata za Novu godinu

Lokalne vesti - Sreda 12.12.2012 - 13:03

Većina novogodišnjih aranžmana za doček Nove godine na Vlasinskom jezeru je već rasprodata, kažu u tamošnjim ugostiteljskim objektima.

Vlasina zimi Vlasina zimi

Cene u hotelima „Narcis“ i „Vlasina“ su skoro identične sa cenama u Vranju, pa je tako za doček na Vlasini potrebno izdvojiti 3.500 dinara.

Vlasnik „Narcis“-a Miša Radulović za OK Radio kaže da će u najluđoj noći u hotelu biti najviše turista iz Bugarske.

– Doček Nove godine u našem hotelu košta 3.500 dinara i za taj novac dobija se toplo i hladno predjelo, specijalitet kuće za večeru, poslastica i šest besplatnih pića.

Kao i svake godine i ove ćemo organizovati poznatu lutriju u kojoj ćemo mnoge nagraditi vrednim nagradama. Goste će zabavljati bend „Fortuna“ iz Leskovca.

Takođe, nudimo i trodnevni novogodišnji aranžman koji obuhvata tri puna pansiona, doček Nove godine i reprizu za samo 12.000 dinara – kaže Radulović.

On napominje da je kapacitet hotela 200 mesta, a smeštajni objekti mogu primiti 120 gostiju.

I u hotelu „Vlasina“ je slična situacija. Rasprodato je više od 50 odsto rezervacija za doček Nove godine, a smeštajni kapaciteti su popunjeni.

Kako nam je saopšteno u tom hotelu, za doček je potrebno platiti 3.500 dinara, s tim što piće nije uračunato u cenu.

Trodnevni novogodišnji aranžman u hotelu „Vlasina“ košta 10.000 dinara.

Kako se saznaje, put do Vlasine je raščišćen, tako da se saobraćaj odvija nesmetano.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: