Vojkan Ristić: Nikolić da mi se izvini

Lokalne vesti - Četvrtak 06.02.2014 - 12:54

Dopisnik lista „Danas“ iz Vranja Vojkan Ristić traži izvinjenje doskorašnjeg narodnog poslanika SNS Dragana Nikolića zbog, kako navodi, uvreda koje je Nikolić uputio u izjavi za OK Radio na njegov račun.

Ristic i Nikolic Ristic i Nikolic

Naime, povodom teksta objavljenog 31. januara u „Danasu“ pod naslovom „Naprednjaci za račune dužni dva miliona dinara“, Nikolić je u izjavi za OK Radio rekao da su „to što je list „Danas“ objavio, a što je OK Radio preneo notorne neistine, koje je izneo poznati „juke box“ novinar Vojkan Ristić, zarad ličnih interesa“, kao i da je to samo deo orkestrirane kampanje protiv njega i SNS.

Ristić je na ovo reagovao saopštenjem kojeprenosimo u celosti: „Bivši poslanik SNS iz Vranja Dragan Nikolić, nije mi se do sada izvinio za uvredljive navode u svojoj izjavi koju je dao za lokalni OK Radio.

Očekujem da to uradi što pre, jer u protivnom ću sudski zatražiti zaštitu od "povrede ugleda i časti" u skladu sa Krivičnim Zakonom RS.

Njegov postupak u predizbornoj kampanji, koja je počela, ocenjujem kao pritisak na van stranačko i objektivno informisanje, o čemu govori i činjenica da je SNS, nakon natpisa u "Danasu" izmirio, ili će to učiniti, na osnovu zakupa prostorija stranke u naselju "Češalj".

Tekst u "Danasu" je pomogao još uvek aktuelnom direktoru Saši Sentiću, da naplati dug od skoro dva miliona dinara, o čemu sam danas obavešten i o čemu ću napisati tekst za "Danas".

Mala podrška JP "Novi Dom", od medija i "Danasa", koji ne smeju da posustanu, u onome što je transparentnost i poštovanje obaveza, javnih ličnosti koji predovde odredjene stranke, a vrlo često zato optužuju medije.

O tome "kome sam se prodao" i "ko me plaća" gospodin Nikolić će morati da pruži dokaze pred nadležnim pravosudnim organima".

Ovim povodom reagovalo je i Udruženje novinara Srbije saopštenjem u kome protestuje zbog vređanja dopisnika „Danasa“ iz Vranja Vojkana Ristića i traži od doskorašnjeg narodnog poslanika Dragana Nikolića da se izvini zbog izrečenih uvreda.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: