VOJNA AKADEMIJA: Karte rasprodate, još dve projekcije

Lokalne vesti - Četvrtak 01.12.2016 - 09:05

Projekcija filma „Vojna Akademija 3“ premijerno će biti prikazana u četvrtak od 20 časova u Domu vojske u Vranju, a prisustvovaće joj i neki od glavnih aktera ove priče.

Veliko interesovanje za popularni film FOTO Promo Veliko interesovanje za popularni film FOTO Promo

Svoj dolazak u Vranje potvrdili su glumci Ivan Mihailović, koji igra Klisuru, Branko Janković, kome je poverena uloga Džakovića, zatim Đorđe Stojković, Gruja u filmu i Andreja Ržaničanin, koja igra Anđelu.

Karte za premijeru su rasprodate, a zbog velikog interesovanja u petak će u Omladinskom kulturnom centru u 18 i 20 sati biti prikazane još dve projekcije filma "Vojna Akademija 3".

Na premijeru filma pored glavnih glumaca dolazi i producent Nebojša Galić, a pre same projekcije biće održana i konferencija za medije.

Organizator ove akcije je kompanija „Jumko“ uz svesrdnu podršku komandanta Četvrte brigade Kopnene vojske generala Zorana Lubure.

Kompanija “Jumko” dala je svesrdnu podršku u snimanju “Vojne akademije”, sašivši uniforme za potrebe snimanja.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: