Volonteri sređuju teren u Banji

Lokalne vesti - Utorak 04.12.2012 - 12:06

Povodom 5. decembra, Međunarodnog dana volontera, vranjska Kancelarija za mlade Vranje organizuje akciju sređivanja sportskog terena fudbalskog kluba “Vranjska Banja”.

Sa ranijih akcija Sa ranijih akcija

 

Milica Anđelković Jovanović, šef vranjske Kancelarije za mlade kaže da je cilj akcije stvaranje uslova kako bi mladi stanovnici Vranjske Banje nesmetano mogli da se bave sportom, prvenstveno fudbalom. 
 
- Osim postavljanja i farbanja zaštitne ograde oko terena i izrade grafita u kome će učestvovati podmladak fudbalskog kluba i stariji žitelji Vranjske Banje, biće održan i revijalni meč između mladih i bivših fudbalera FK Vranjska Banja. 
 
Akcija će biti realizovana u sklopu projekta "Volonterski servis", koji realizuje Kancelarija za mlade Vranje, u saradnji sa Generatorom i uz finansijsku podršku zajedničkog programa UN "Održanje mira i inkluzivni lokalni razvoj" PBILD za jug Srbije - kaže Anđelković Jovanović. 
 
Sutrašnja akcija organizuje se u saradnji sa Gradskom opštinom Vranjska Banja, a početak je zakazan za 12 sati. 
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: