Vranjanci glavni favoriti u Mladenovcu

Lokalne vesti - Ponedeljak 07.10.2013 - 17:29

„Narodna drama“ Olge Dimitrijević u režiji Snežane Trišić a u izvođenju pozorišta „Bora Stanković“ iz Vranja izuzetno dobro je priihvaćena na pozorišnom festivalu u Mladenovcu.

"Narodna drama" za izgorelom vranjskom teatru

Ova predstava, prva koja je u Vranju urađena posle požara u kome je uništena zgrada vranjskog teatra, jedna je od dve na mladenovačkom „Pozorišnom festivalu“  koje ne dolaze iz Beograda.

Sudeći prema burnoj reakciji publike, ali i kasnijih reagovanja na Okruglom stolu koji je organizovan nakon predstave, Vranjanci su favoriti za osvajanje jedine nagrade festivala, one koja se dodeljuje najboljoj predstavi po oceni stručnog žirija.

Publika je u razgovoru posle predstave čak decidirano tražila da Vranjanci budu proglašeni za najbolje,, iako je do kraja festivala ostalo da se odigra još jedna predstava.

Ove godine, selektor festivala bio je Želljko Hubač, dramaturg narodnog pozorišta iz Beograda, a predsedni žirija je proslavljena glumica Žurđija Cvetić.


 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: