Vranjanci na makedonskom "Panfiz"-u

Lokalne vesti - Četvrtak 03.10.2013 - 10:10

Pozorišna predstava „Omnibus plus“ u režiji Trajčeta Gjorgieva, nastala u produkciji Međunarodnog festivala pantomime iz Vranja, biće izvedena u petak u Makedonskom narodnom teatru u Skoplju.

Omnibus plus Omnibus plus

Predstava će učestvovati na šestom Međunarodnom festivalu pantomime i fizičkog teatra Panfiz 2013. Na festivalu u Skoplju, koji se održava od 1. do 4. oktobra, nastupiće I pantomimičari iz Sjedinjenih Američkih Država, Finske i Srbije.

 

Predstava „Omnibus plus“ je premijerno prikazana na drugom Međunarodnom festivalu pantomime Phantomfest, koji se održao u Vranju 28. i 29. juna ove godine u organizaciji Međuopštinske organizacije gluvih i nagluvih Vranje.

 

U predstavi glume članovi pomenute organizacije Snežаnа Đorđević, Aleksandra Asanović, Miodrаg Demirović, Goran Rаmаdаnović, Ivica Spasić, Velizar Demirović i Ninoslav Demirović.

 

Ova pantomimska predstava u kojoj igraju gluve i nagluve osobe bazirana je na adaptaciji nekih od najpopularnijih svetskih pantomimskih etida, izvođenih od strane skoro svih značajnijih svetskih pantomimičara.

 

Aleksandar Aca Stojković

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: