Vranje kupuje vozila za policiju

Lokalne vesti - Petak 18.11.2016 - 12:47

Grad Vranje raspisao je poziv za javnu nabavku za kupovinu dva vozila za potrebe policije u okviru programa bezbednosti saobraćaja.

Policija dobija pojačanje vooznog parka FOTO S. Tasić/OK Radio Policija dobija pojačanje vooznog parka FOTO S. Tasić/OK Radio

Prema navodima sa zvaničnog gradskog sajta, predmet javne nabavke su motorna putnička vozila za PU Vranje iz programa bezbednosti saobraćaja.

Igor Andonov, zamenik gradonačelnika Vranja, pojašnjava da je kupovina vozila za policiju zakonska obaveza grada Vranja.

- Ta vozila se kupuju za potrebe MUP - a Srbije, jer određena  sredstva od taksi i saobraćajnih prekršaja stižu na račun grada.

Shodno tome, mi imamo obavezu kao grad da kupimo vozila za policiju, na račun tih para koje se slivaju u naš budžet
- navodi  Andonov.

Andonov podseća i da je kupovina vozila za policiju zakonska obaveza, kao i da će grad kupiti nova vozila.

Iz PU Vranje nisu želeli da komentarišu ovakvu odluku grada, uz obrazloženje da proces javne nabavke još uvek nije završen, i da je isključivo u nadležnosti grada.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: