Vranje: Otvorena 24. Regionalna DOMIJADA (FOTO)

Lokalne vesti - Subota 30.03.2019 - 13:16

U Sportskoj hali u Vranju, u subotu je svečano otvorena 24. Regionalna domijada u organizaciji vranjskog Doma učenika.

Maja Ristić, direktorka Doma učenika Vranje FOTO: G. Mitić/OK Radio Maja Ristić, direktorka Doma učenika Vranje FOTO: G. Mitić/OK Radio
Na ovoj manifestaciji učestvuje 18 ekipa iz 13 domova učenika jugoistočnog regiona Srbije, sa 420 takmičara, koji su došli u pratnji stotinak vaspitača.
 
Dobrodošlicu učesnicima ove sportske manifestacije poželela je direktorka Doma učenika u Vranju, Maja Ristić.
 
Takmičari, igrajte najbolje što možete, donesite vašem domu što više nagrada.
 
Neka fer-plej bude parola koja donosi titulu najboljeg – poručila je direktorka i dodala da se nada da će svi koji su došli poneti lepe uspomene iz našeg grada i da će prijateljstva koja danas nastanu trajati večno.
 
Gradski većnik za sport Nenad Đorđević se zahvalio na poverenju koje je Vranju ukazano organizovanjem Regionalne domijade.
 
Svim takmičarima žeim da se viteški nadmeću, da i pobede i poraze doživljavaju podjednako kao deo odrastanja i sazrevanja i da prave mostove prijateljstva koji će im trajati čitavog života – rekao je većnik proglašavajući manifestaciju otvorenom.
 
Nakon otvaranja, započela su takmičenja šest sportskih disciplinamali fudbal u ženskoj i muškoj konkurenciji, odbojka u ženskoj i muškoj konkurenciji, košarka u ženskoj i muškoj konkurenciji, zatim streljaštvo u ženskoj, muškoj i pojedinačnoj konkurenciji, stoni tenis u ženskoj, muškoj i pojedinačnoj konkurenciji i šah, takođe u sve tri konkurencije.
 
Sportski susreti se održavaju u Sportskoj hali i salama Medicinske i Ekonomske škole.
 
Nakon Regionalne domijadeVranje će od 10. do 12. maja biti domaćin i Republičke domijade i to će biti prvi put da jedan dom učenika sa juga Srbije organizuje ovu manifestaciju.

Foto Galerija

Domijada 2019. Vranje

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: