Vranje: Pojavio se nestali mladić

Lokalne vesti - Sreda 26.12.2012 - 16:12

Vranjanac Milan Krstić (18) vratio se kući, posle dva dana potrage za njim. On je nestao u utorak oko 11 sati i nije se javljao, nako čega se pojavio kući u konfuznom psihičkom stanju.

Obaveštenje u potrazi za Krstićem Obaveštenje u potrazi za Krstićem

Na licu mesta bili su i inspektori PU Vranje koji su obavili razgovor sa njim, a detalji nisu saopšteni.

Njegova majka Biljana Krstić za OK Radio kaže da još uvek nije razgovarala sa svojim sinom o tome gde je proveo dva dana, bez ikakvih tragova.

– Policajci i inspektori su pričali sa njim. Još uvek ne želi da razgovara sa nama, ali očekujem da će se stabilizovati i konačno progovoriti.

Prema prvom utisku koji sam stekla, Milan je svojevoljno napustio kuću, ali sve je to nezvanično i nepotvrđeno.

Dok ne obavim razgovor sa njim, ništa ne mogu da tvrdim. Važno je da je živ i zdrav, o svemu ostalom ćemo porazgovarati – kaže majka Biljana.

Kako se saznaje, na Milanovom telu nema tragova fizičkog nasilja, ali je psihički rastrojen i povučen. O svom misterioznom odsustvu za sada ne želi ni sa kim da priča.

U sredu ujutru porodica Krstić prijavila je nestanak sina, nakon čega su inspektori za nestala lica odmah pokrenuli istragu i policijsku poteru.

Milan kod sebe nije imao mobilni telefon i lična dokumenta, ali se pretpostavlja da je odneo novac koji je dobio za 18. rođendan, proslavljen pre dva dana.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: