Vranje: U toku velika akcija hapšenja

Lokalne vesti - Petak 28.12.2012 - 09:03

Veliki broj pripadnika uprave Kriminalističke policije iz Beograda i Vranja, kao i Žandarmerije, od ranih jutarnjih sati u petak sprovodi veliku akciju hapšenja na teritoriji grada Vranja.

Ilustracija Ilustracija

 U ovdašnjoj Policijskoj upravi je informacija potvrđena, ali niko nije želeo da iznosi bilo kakve detalje.

– Tačna je informacija da je u toku veliko hapšenje na našoj teritoriji. O razlozima i osobama koje će biti procesuirane nećemo još uvek govoriti u javnosti dok se čitava akcija ne završi – kratko je izjavio načelnik PU Slađan Velinović.

Kako se saznaje, veći broj Vranjanaca biće uhapšeno u ovoj akciji širokih razmera.

Najveći broj pripadnika policije skoncentrisan je prema našim saznanjima u Brankovoj, Namanjinoj i Kosovskoj ulici u Vranju.

Ovo hapšenje najavio je još u četvrtak jedan od visokih funkcionera vladajuće stranke u Vranju. Inače, akcija se sprovodi u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Vranju, koje će se takođe prema najavama nadležnih, oglasiti tokom dana.  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: