Vranjski URS predstavio pojačanja

Lokalne vesti - Petak 21.02.2014 - 16:28

Gradski odbor URS u Vranju predstavio je dva nova člana koji su u ovu partiju prešli u jeku izborne kampanje.

Simonović, Trajković i Cvetković Simonović, Trajković i Cvetković

Toj stranci pristupili su profesor fizičkog vaspitanja u Medicinskoj školi Aleksandar Simonović i Goran Cvetković, bivši predsednik UGS “Nezavisnost” za Pčinjski okrug.

Prema rečima predsednika Gradskog odbora Dinkićeve stranke Uroša Trajkovića, svaki novi član URS-u znači mnogo, jer će, kako je kazao, na taj način biti ostvaren dobar rezultat na predstojećim izborima.

– Odavno gajim simpatije prema ovoj stranci. Mislim da sam još uvek u godinama kada imam šta da kažem i još uvek imam energiju koju mogu da upotrebim za boljitak našeg grada.

U regionima me posebno zainteresovalo programsko zalaganje za uvođenje fizičkog vaspitanja od prvog razreda osnovne škole.

To me kao profesora vizičkog veoma zanima i ako hoćemo da imamo zdravu naciju mora sami sebi da se okrenemo i posvetimo – kazao je Simonović.

On je u Vranju poznat kao član SRS-a, a zatim i jedan od osnivača Jedinstvene Srbije u vreme Željka Ražnjatovića Arkana.

Gorana Cvetkovića, prema njegovim tvrdnjama, URS je privukao pozitivnom energijom i programom koji obećava perspektivu za sve građane Vranja i cele Srbije.

– Program Ujedinjenih regiona Srbije obećava nove investicije, zapošljavanje novih radnika i rešavanje socijalnih pitanja što je sada prioritet.

Kada govorim o članovima URS-a, mogu da kažem da je reč o veoma kvalitetnim ljudima sa kojima već sada imam veoma korektan odnos.

To su ljudi koji znače ovom gradu i koji vode ispravnu politiku – istakao je Cvetković.

On je u Vranju poznat kao jedan od prvih članova SNS-a, u vreme stvaranja te stranke u Vranju.

Predsednik GrO URS Uroš Trajković pozvao je sve građane da se uključe u kampanju te stranke na taj način što će svi zajedno organizovati humanitarne akcije.

Kako je kazao, URS u Vranju novac neće trošiti na plakate, već na konkretnu pomoć građanima.
 
Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: