Vrela zima u Darkwoodu: Očekuje nas SERIJA ATRAKTIVNIH KONCERATA

Lokalne vesti - Subota 16.11.2019 - 13:31

Tokom predstojeće zime ljubitelji koncertnih dešavanja u Vranju imaće razloga da budu zadovoljni ponudom živih svirki, najavljuju iz kluba „Darkwood“.

Atmosfera u klubu Atmosfera u klubu "Darkwood" FOTO: G.Mitić/OK Radio
Nakon prethodne koncertne sezone koja je završena furioznim koncertom sastava „Lutke na koncu“, KUD Idijoti tribjut benda, u klubu „Darkwood“ će narednih par meseci biti organizavan novi serijal atraktivnih muzičkih dešavanja.
 
Sezonu otvara još jedan tribjut bend, „Nirvana Real Tribute“, sastav koji oživljava duh grandž scene i jednog od najvećih bendova u istoriji rok muzike.
 
Seriju koncertnih dešavanja nastaviće „Orthodox Celts“, jedna od naših najvećih „živih“ atrakcija, nastupom u u petak, 13. decembra.
 
Nakon toga, u subotu 21. decembra, nastupiće vranjski bend „Poslanici“, koji će ovim koncertom obeležiti 25 godina od samizdat albuma „Mister Havana“.
 
Nedelju dana kasnije, u „Darkwoodu“ će koncert odsvirati i kragujevački bend „Čovek bez sluha“ (ČBS), aktivni učesnik srpske pank rok scene poslednje dve decenije.
 
Tu se neće stati, kaže Ivica Janjić, menadžer kluba „Darkwood“, koji najavljuje nastavak koncertnih dešavanja i posle Nove godine.
 
Za januar se pripema i nastup jednog od najvećih imena iz prve lige srpskog roka, što bi trebalo da bude kruna koncertne sezone u ovom vranjskom klubu koji poslednjih godina predstavlja praktično jedino mesto u Vranju sa stalnom koncertnom ponudom.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: