Vučić najavio nova HAPŠENJA, ponovo apostrofirao Vranje

Lokalne vesti - Nedelja 07.03.2021 - 02:00

Na konferenciji za medije nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, izneti su detalji o obračunu države sa organizovanim kriminalnim grupama.

Sa pres konferencije FOTO: RTS/Screenshot Sa pres konferencije FOTO: RTS/Screenshot
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da je Srbija uspela da se obračuna sa nekoliko važnih kriminalnih grupa, najmanje dve.
 
Mlađim kriminalnim grupama "naslednika" je poručio da su im "izbrojani dani na slobodi" i najavio nova hapšenja.
 
- Država Srbija da trpi narko-dilere i ubice neće, obračunaćemo se sa njima. 
 
To će biti i po mnogim gradovima širom Srbije; od Vranja do Subotice, od Valjeva do Niša, biće hapšenja koliko hoćete - kazao je Vučić.
 
On je poručio i da oni koji misle da ubijanjem i prodajom droge mogu da postignu nešto u životu i dobiju važno mesto u društvu, neće uspeti u tome. 
 
- Takvi ljudi treba da budu prezreni i svi oni koji već krenuli i iz svojih medija i političkih struktura da govore kako su postojali drugi motivi, važno da dobro razumeju i da im bude jasno da država neće da se igra sa takvim stvarima, ali ćemo im odgovarati rečima
 
Očistićemo državne organe od svih njihovih saradnika - rekao je on. 
 
Pre tačno mesec dana, predsednik Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić prvi put su najavili hapšenja kriminalnih struktura u Vranju.
 
- Namerno sam ovo pomenuo samo da bi znali da ne postoji način da se sakriju i pobegnu - kazao je tada Vučić.
 
Premijerka Ana Brnabić je rekla da ima još gradova, poput Subotice, Vranja ili Valjeva, gde je potrebno obračunati se s organizovanim kriminalom.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: