Vučić: Za 10 dana počinje REKONSTRUKCIJA VRANJSKE BOLNICE

Lokalne vesti - Petak 07.08.2020 - 11:26

Za 10 bi trebalo da počne velika rekonstrukcija bolnice u Vranju, najavio je predsednik Aleksandar Vučić u današnjem obraćanje javnosti.

Vučić: Ulaže se ogroman novac FOTO: G. Mitić/OK Radio Vučić: Ulaže se ogroman novac FOTO: G. Mitić/OK Radio
- Važna vest za vas je da u roku od desetak dana krećemo u veliku obnovu bolnica u Vranju, Pirotu, Kikindi i Ćupriji - rekao je predsednik.
 
Vučić je u svom obraćanju istakao da se ulaže ogroman novac a da se radovi na Infektivnoj u Beogradu nastavljaju.
 
Projekat rekonstrukcije paviljonskog dela bolnice u Vranju vredan je 1,5 milijardi dinara, a  novac je obezbeđen preko Evropskog progresa i Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima.
 
Rekonstrukcija podrazumeva grupisanje postojećih objekata sa dogradnjom novih, koji se oslanjaju na novi Hiruški blok i čine jednu celinu - jedna zgrada jedna bolnica, a radovima će biti obuhvaćeni i udaljeni objekti Infektivnog odeljenja i Dijalize.
 
U planu je rekonstrukcija objekata očnog odeljenja, urologije, ortopedije, stacionarnog dela Internog odeljenja, radiologije i labaratorije.
 
Na ginekologiji je planirana rekonstrukcija prvog sprata i prizemlja, gde će biti smeštena dnevna bolnica ginekološke ambulante, kao i prostor za otpust novorođenih beba.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: