Vulin: Jeftini stanovi od kraja AVGUSTA ili početka SEPTEMBRA

Lokalne vesti - Ponedeljak 02.07.2018 - 07:19

Vranje - Ministar odbrane Aleksandar Vulin, gostujući na RTS-u, najavio je da će u gradnji stanova za pripadnike bezbednosnih struktura učestvovati Vojno građevinska ustanova, a početak radove je najavio za kraj avgusta ili početak septembra.

Vulin: Gradiće i Vojno građevinska ustanova FOTO: D. Ristić/OK Radio Vulin: Gradiće i Vojno građevinska ustanova FOTO: D. Ristić/OK Radio
Vulin je istakao da je učešće Vojno građevinske ustanove u izgradnji siguran znak da će stanovi biti kvalitetni i urađeni po najvišim standardima, kako je vojska uvek i radila. 
 
- To je veliki stimulans za razvoj vojne industrije ali i za razvoj čitavog građevinarstva koje će oživeti. 
 
Trenutno se završavaju projekti, pripremaju lokacije i privode kraju procedure – rekao je ministar odbrane.
 
On je najavio i da će pripadnici bezbednosnih struktura biti obuhvaćeni povećanjem zarada od novembra, ali nije želeo da govori o iznosu.
 
- Ova Vlada nastavlja kontinuitet Vlade Aleksandra Vučića koja je vodila računa da se troši samo onoliko koliko se zaradi tako da će i ovo povećanje plata i penzija biti iz realnih izvora, nećemo se zadužiti, i zato će ono biti sigurno i stabilno. 
 
Još nije odlučeno koliko će povećanje biti, moraju da se sagledaju svi fiskalni parametri - izjavio je Aleksandar Vulin gostujući na RTS-u. 
 
Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović je prethodno najavila da će prvi gradovi u kojima će se otpočeti sa realizacijom projekta, biti Vranje i Niš, a početak izgradnje je najavila za avgust.
 
U Vranju se predviđa izgradnja 190 jeftinih stanova, a njihova lokacija će biti u naselju Asambair preko puta OŠ “Svetozar Marković”.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: