Zemljaci se odužili generalu Simoviću

Lokalne vesti - Ponedeljak 13.05.2013 - 09:23

Generalu Milosavu Simoviću, zameniku komandanta Kopnene vojske Srbije, dosorašnjem najpoznatijem generalu iz Vranja, dodeljena je Povelja “Počasnog gradjanin Leposavića”.

General Simović General Simović

Ovo, najviše priznanje opštine Leposavić, generalu Simoviću je dodeljeno na svečanosti kojom je proslavljena hramovna i gradska slava Sveti Vasilije Ostroški.

Priznanje je generalu Simoviću uručeno pred velikim brojem zvanica, predstavnika lokalnih vlasti i gradjana Leposavića u hramu Svetog Vasilija Ostroškog, posle liturgije koju je služio episkop Raško-prizrenski Teodosije.

Obeležavanju hramovne i gradske slave u Leposaviću, prisustvovala je delegacija Vranja - grada pobratima, u kojoj su bili Bojana Veličkov, zamenica gradonačelnika, Dejan Tričković, predsednik Skupštine grada i Maja Ristić, gradska većnica za kulturu i informisanje.

Brigadni general Milosav Simpvić, koji je doskora  bio komandant 4. brigade Kopnene vojske u Vranju, rođen je 1966. godine u Leposaviću.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: