Žena vozač udarila ženu pešaka

Lokalne vesti - Ponedeljak 03.12.2012 - 17:14

Automobil marke „Ford Fiesta“, vranjskih registracija, kojim je upravljala Maja Anđelković, udario je u ponedeljak oko 15 sati Dušicu Stevanović na pešačkom prelazu u centru Vranja.

Sa lica mesta Sa lica mesta
Stevanovićeva je zadobila lakše telesne povrede, a očevici kažu da je nakon nezgode bila i pod velikim stresom. 
 
– Žena koja je vozila molila je da ne zove policiju i ponudila joj pomoć ukoliko joj je potrebna, ali je ona sve vreme odbijala. 
 
Insistirala je da na lice mesta dođu saobraćajni policajci koji su i izvršili uviđaj. 
 
Video sam da je lakše povređena i da su joj odmah na licu mesta dali osveženje jer je bila pod velikim stresom – kaže jedan od očevidaca. 
 
Inače, kako tvrde u obližnjim lokalima, ovo nije prvi put da se dešava ovakva i slična nezgoda na tom pešačkom prelazu. 
 
– Ja sam vozač i ja imam problem kada nailazim iz glavne ulice jer je pešački prelaz baš na krivini. Oni koji to ne znaju idu malo većom brzinom i desi se to što se desi. 
 
Nekoliko puta su pešaci gaženi na ovom mestu i smatram da su i vozači neodgovorni. Ne poštuju se znakovi i obeležena mesta. 
 
Definitivno mislim da za vranjske šofere pešački prelazi, prvenstva prolaza i kružni tokovi ne postoje – kaže Dušica Stanković, radnica u obližnjem butiku.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: