Žestoka svađa u vranjskom DSS-u

Lokalne vesti - Utorak 25.12.2012 - 14:45

Sednica na kojoj je formiran Izvršni odbor vranjskog DSS-a prekinuta je zbog žestoke svađe omladinaca i rukovodstva te stranke u Vranju.

Sa sastanka odbora DSS-a Sa sastanka odbora DSS-a

Prema nezvaničnim informacijama, stariji članovi i čelnici Koštuničine stranke u Vranju napustili su sednicu nakon što je došlo do svađe sa omladincima oko raspodele „kolača“ koji im pripada u lokalnoj vlasti.

Predsednik Omladine DSS Miloš Simić nije želeo da komentariše najnoviji raskol u stranci, rekavši da u vezi toga ne može da daje nikakve informacije.

– Ne želim da pričam. Niko mi nije pretio, već samo u vezi ovoga ne mogu da dajem nikakve informacije.

Vi radite svoj posao bez mene, jer ja eto tako, ne mogu da dajem nikakve informacije – kratko je odgovorio Simić.

Šef vranjskog odbora DSS-a Dejan Stanojević rekao je za OK Radio da je bilo izvesnih neslaganja omladinaca sa rukovodstvom stranke na sednici, ali da funkcionisanje partije nije ni u jednom trenutku dovedeno u pitanje.

– Ma to su omladinci, nervozna deca. Nemaju posao, situacija je teška i onda jednom mora da dođe do pucanja.

Ne zameramo im ništa, jer opet ponavljam, omladina je danas veoma napeta i nervozna što je i potpuno opravdano. Bunili su se oko raspodele „kolača“ koji nam pripada ulaskom u vlast.

Ništa još zvanično i konkretno ni od koga nismo dobili, pa tako ne znamo na čemu smo. Od novinara sam načuo šta će nam sve pripasti, ali ništa se zvanično još uvek ne dešava.

Što se tiče mene lično, uveren sam da niko u stranci, pa ni omladina, nema ništa protiv da ja budem predsednik GrO DSS. Štaviše i pohvaljen sam od njih. Kunem se da je bilo tako – kaže Stanojević.

On priča i da je na sednici bilo reči o izbornim rezultatima što je dodatno zagrejalo atmosferu.

Miroljub Stanković, predsednik Okružnog odbora DSS-a za OK Radio kaže da je sednica bila zanimljiva, jer je, kako je kazao, bilo živo i konstruktivno.

 – Nikakvih većih problema nije bilo. Naravno da u svakoj stranci postoje razmimoilaženja mišljenja i to su najkonstruktivniji sastanci.

Tako je i kod nas u DSS-u. Pa pobogu, borili smo se svih ovih godina za demokratiju i kod nas je ona zastupljena na visokom nivou.

Od predsednika odbora do omladinaca svako ima pravo da iskaže svoje mišljenje i javno izrazi svoj stav.

Nema govora o nekim žustrim svađama ili ne daj Bože napuštanjima stranke – kaže Stanković.

Inače, GrO DSS-a u Vranju ima 26 članova i četiri pripadnika omladine te stranke.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: