Zlatanović NAJBOLJI MLADI IGRAČ Super lige

Lokalne vesti - Petak 17.05.2019 - 11:17

Vranje - Igor Zlatanović, napadač Radnika iz Surdulice, proglašen je za najboljeg mladog fudbalera Super lige Srbije u sezoni 2018/19.

Igor Zlatanović, udarna igla Radnika FOTO: FSS Igor Zlatanović, udarna igla Radnika FOTO: FSS
Zlatanović je jedan od laureata priznanja koje je Super liga dodelila najboljima u ovoj sezoni u okviru manifestacije "Prvi tim".
 
Igor Zlatanović je najbolji strelac surduličkog Radnika ove sezone Super lige sa 12 golova, a postigao je i tri pogotka u Kupu Srbije.
 
Zlatanović je prošlog leta produžio ugovor sa surduličkim superligašem do juna 2021. godine.
 
Svojim dobrim igrama zaslužio je da se nađe na spiskovima mlade i B reprezentacije.
 
Partizanovo dete, iz Teleoptika je u Surdulicu stigao 2016. godine, zaigrao u prvom timu i iz sezone u sezonu nizao broj postignutih golova, koji su itekako doprineli bodovnom saldu Radnika.
 
Prošle sezone postigao je 13 pogodaka, a zanimljivo je da je prvi gol u ovoj sezoni postigao na domaćem terenu u prvom kolu Super lige Srbije upravo protiv Partizana za istorijsku pobedu Radnika.
 
Zajednica klubova Super lige i Prve lige Srbije i TV Arena sport i ove sezone su organizovali sada već tradicionalnu manifestaciju "Prvi tim"
 
U prisustvu brojnih uglednih zvanica iz sveta fudbala, poslovnih partnera i predstavnika medija predstavljen je idealni tim elitnog ranga i proglašeni najbolji igrač, najbolji mladi igrač i najbolji trener Super lige Srbije za sezonu 2018/19. 
 
Među najboljih jedanaest igrača za sezonu 2018/19 Super lige Srbije našli su se: Milan Borjan (Crvena zvezda), Filip Stojković (Crvena zvezda), Miroslav Bogosavac (Čukarički), Nemanja Miletić (Partizan), Radovan Pankov (Radnički Niš), Dušan Jovančić (Crvena zvezda), El Fardu Ben (Crvena zvezda), Nikola Drinčić (Radnički Niš), Nermin Haskić (Radnički Niš), Marko Marin (Crvena zvezda) i Ognjen Mudrinski (Čukarički).
 
Za najboljeg igrača u sezoni 2018/19 Super lige Srbije proglašen je prvotimac Crvene zvezde Marko Marin, dok je za najboljeg trenera izabran šef stručnog štaba crveno-belih Vladan Milojević.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: