Zoran Stanković u poseti Bujanovcu

Lokalne vesti - Ponedeljak 07.10.2013 - 13:04

Vranje - Predsednik Koordinacionog tela za Bujanovac, Preševo i Medveđu Zoran Stanković izjavio je u ponedeljak u Bujanovcu da će premijer Ivica Dačić razgovarati sa predstavnicima Albanaca sa juga Srbije 10. oktobra u Beogradu.

sa sastanka u Bujanovcu sa sastanka u Bujanovcu

On je posle sastanka sa predstavnicima srpskih političkih partija rekao da je sve dogovoreno u vezi susreta premijera Dačića i lidera Albanaca i da će tokom oktobra i ministri razgovarati sa predstavnicima Albanaca.

 

- Nakon sastanka sa premijerom, predviđeno je već u drugoj polovini oktobra da ministarka zdravlja Slavica Đukić Dejanović poseti Preševo.

 

Mi ćemo intezivnije krenuti da rešavamo životne probleme građana juga Srbije na osnovu onog okvira u sedam tačaka, koji je Vlada Srbije usvojila na sednici 6. Juna - rekao je Stanković.

 

On je objasnio da su Vlada Srbije i Koordinaciono telo analizirali sve što je u proteklih 12 godina urađeno i rešeno, ali i ono što nije završeno na području te tri opštine.

 

Za ponedeljak je planirano i da se Stanković susretne sa šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji Majklom Devenportom, a prisustvovaće i promociji treće generacije studenata subotičkog Ekonomskog fakulteta u Bujanovcu.

 

Aleksandar Aca Stojković

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: