Završen 22. Hot Wheels Dečiji sajam

Nacionalne vesti - Ponedeljak 08.10.2018 - 20:28

U nedelju 7. oktobra, u 19 časova zatvoren je jesenji Dečiji sajam.

Velika posećenost sajma. Foto: Promo Velika posećenost sajma. Foto: Promo

Posećenost manifestacije je i ovaj put bila velika, preko 35 000 mališana i roditelja posetilo je 22. Dečiji sajam tokom tri dana dešavanja.

Manifestaciju je svečano otvorio ministar omladine i sporta Vanja Udovičić u petak 5. oktobra u 14 časova i tom prilikom deci poželeo da šta god radili nikada ne prestanu da se igraju i zabavljaju.

Deca i njihovi pratioci imali su priliku da uživaju u dvadesetsedmočasovnom edukativno -  zabavnom programu. U okviru kojeg su se odvijali nastupi brojnih baletskih i drugih plesnih grupa, kulturno – umetničkih društava, animacije, edukativne predstave i muzički koncerti.

Žarište dešavanja bio je, svakako, sportski teren gde su se mališani takmičili u različitim sportskim disciplinama. Teren je bio mesto održavanja Sebamed puzijade ali i trke za mališane do 3 godine. Publici su se takođe predstavili mnogi sportski klubovi i savezi.

Na Tatami poligonu borilačkih veština, deca iz različitih klubova pokazivala su svoja znanja i umeća ali i učila svoje vršnjake istim.

Roditelji, bake, deke, tetke su imali priliku da posete štandove izlagača i tamo pronađu sve što im je potrebno za njihove mališane i to po povoljnijim, sajamskim cenama.

Ovaj događaj  je podržan od strane Ministartsva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kao i 30 medija koji su pratili 22. Dečiji sajam kroz sva tri dana dešavanja.

Sledeće druženje očekuje nas na XXIII Dečijem sajmu u maju 2018. godine.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: