Komentatori

Seks i grad - Utorak 20.08.2013 - 11:53

Takav mi je posao, moram da znam šta celo Vranje misli.

Komentari na sajtu ok radija Komentari na sajtu ok radija

Između ostalog, uređujem i komentare čitalaca sajta OK Radija. Vidim, ovlaš, da nema nekog vređanja i pljuvanja, i pustim. Nekad odma, a nekad se kasno setim.

Na kraju, ovako ili onako, uvek se iznenadim.

Prvo, tu su drugovi naprednjaci. Ekipa jedna brojna, i dobro organizovana. Čim pustim neku vest za SNS, kreće lavina komentara. I svi na isti kalup, i sve isti ljudi.

Moji misle da im je to partijski zadatak, a meni nije baš drago da mislim kako je to istina.

Pa krene vest da će početi obnova pozorišta, i odma komentari - hvala većnici Maji Ristić. Kao, ona ima neke zasluge za pozorište.

Ko zna, možda i ima, samo što su javnosti nepoznate. Možda žena voli pozorište, što da ne.

Ili, šetalište. Tu ulicu od 200 metara prave već pola godine, i ni makac. Preredili su kocke, i od njih dosta, sad samo neko da se seti i pomete pesak. Ili, čekaju kišu, pa će ona da ga spreme umesto njih.

Al to komentatore nikako ne sprečava - bravo Djošo, bravo gospodine Bulajka, to, konačno će Vranje nešto da dobije.

Pa mislim, ili su ljudi slepi kod očiju, ili im pak nešto drugo od neophodnih organa za razmišljanje fali.

E sad je krenula i kampanja podrške Draganu Nikoliću, da bude ministar.

Zanimljivo, ne hvali se direktno gospodin Nikolić, nego se napada Antić. Ispada da je najbolja preporuka za Nikolića to što je Antić krao konjak tamo negde.

Socijalisti su pak druga priča. Nikada ne komentarišu prvi dan, nego čekaju da naprednjački strelci potroše municiju, pa onda ospu paljbu.

Al crveni su to, nikada neće ništa direktno reći, nego sve okolo - da be, dobar vam je Nikolić, sad će da se legalizuje piromanija. Da be, napravićete šetalište, al kad Zonjak odobri pare. A neće, znaju oni.

DS se nekako ućutao, kad krenu da im pljuju Đilasa, malo ko ima da se tome suprostavi. Biće da su zadovoljni sobom, ko će ga znati.

Tu je naravno i ekipa iz DSS-a. To kad krene prepucavanje sa Denzijem ko je kriv a ko prav, ko je kome kupovao ispite a ko krao frižidere, muka da te uhvati.

Nešto pustim, nešto izbrišem, da baš svi ne vidite njihovu bruku.

Na kraju, sve se nešto pitam - kakvi smo mi to ljudi, kad nemamo ni trunke običnog morala, onog koji gleda svojim očima?

Kakav su to Vranjanci narod kad su spremni, ko zna zarad čega, i da ne vidi ono što svi vide, ili pak da gleda u ono čega nema, ko da je to nešto stvarno tu?

Pa takvi smo kakvi smo, al zato nam ovako i ide. Da nije tako, bar jedan bi čovek, jedan jedini, pustio komentar sa svog ličnog, a ne nekog izmišljenog mejla.

Ali, nema takvih. Ako nešto uništi plemenitu ideja komentara na internetu, to će biti ta anonimnost. Da svaki nitkov može napisati baš šta hoće, bez ikakve odgovornosti.

Ali, Vranje je to. Kad mogu političari javno tako da se ponašaju, što pa njihovi fanovi ne mogu da ih imitiraju, bar u toplini internet anonimnosti?

Saša Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: