Arapi kupuju "Jumko"?!!

U fokusu - Ponedeljak 07.10.2013 - 13:50

Prema nekim najavama, u Vranju se u nekoliko narednih nedelja može očekivati pravi i nezaustavljivi ekonomski bum.

Sa sajta Sa sajta

Kako piše portal „Kod Civrića“, pored otvaranja velelepnog kazina u neposrednoj bllizini  opštine, policije i zapaljenog pozorišta, vranjski ekonomski stručnjaci, a i radnička klasa, oduševljeni su najavom novog investiranja, ovoga puta Ujedinjenih Arapskih Emirata u vranjski „Jumko“.

Kako prenosi portal, poslovi između vranjskih tekstilacaa i arapskih biznismena ugovoreni su na duži vremenski period, a kako saznajemo proizvodiće se velika količina čalmi, feredža, gutri, agala, bišta, dišdaša, čipkanih brushaltera i čuvenih pocepanih gaća kroz koje propadaju još čuveniji arapski testisi, da bi, prema staroj poslovici, sijali na mesečini.

 

Ovo je po prvi put da je i sindikat u Jumku zadovoljan. Iz sindikata su izjavili da jedino „Arapi mož gi oprave“ i da će ubrzano krenuti sa kursevima arapske grupe jezika u pogonima Konfekcije, Tkačnice i Dorade kako bi radnička klasa mogla da kvalitetno sarađuje sa svojim poslodavcima iz Arabije.

 

 

Gradonačelniku Antiću se posebno svidelo što islam propagira nekorišćenje konjaka pa se kretao pogonima „Jumka“ bez bojazni da će nešto stakleno da mu ispadne na industrijski pod.

Nika je pak viđen kako od Arapa uzima kvalitetne naftne derivate za svoju vatrogasnu industriju.

 

Arapi su, dakle, složili sve ovdašnje političke frakcije i rekli da će u „Jumko“ i Vranje investirati blizu 750 kuvajtskih dinara, što su ogromne pare za ovo podneblje.

- Mi kao redakcija, željno iščekujemo najnoviju kolekciju za jesen – zimu pripremanu prema arapskim običajima odevanja za taj vremenski period - kažu na kraju autoori „Kod Civrića“.

Kod Civrića, OK RADIO

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: