Do Poljanice - samo na sopstvenu odgovornost

U fokusu - Subota 17.08.2013 - 01:08

Vozači i meštani Poljanice, uputili su apel svim ljudima koji ne poznaju dobro regionalni put Vranje – Mijovce u dužini od 30 kilometara da ne polaze automobilima zbog brojnih rupa koje su opasne po život.

Na putu do Poljanice Na putu do Poljanice

- Rupa koja se pojavila iznad Drenovačkih livada kada se penjete na planinu Goč je metar duboka, a 30 santimetara široka.

Ona je samo jedna od brojnih na putu koje mogu da izazovu nesreću.

Posebno apelujemo na vozače koji dolaze iz Vranja na bazen i u restoran “Baštica”, prelep kutak, da paze jer prolaze pored te ogromne rupe.

Ovo je težak nemar lokalnih vlasti iz Vranja i njihovih službi koje uprkos našim brojnim molbama i upozorenjima ne žele da saniraju rupe - ističe se u saopštenju grupe meštana iz Poljanice.

Oni su s pravom ogorčeni jer se osećaju ostavljenim od vranjske vlasti i voleli bi da ih poseti gradonačelnik Zoran Antić, narodni poslanici Miroljub Stojčić i Dragan Nikolić, da gradonačelnika  jednom, već, upoznaju i da razgovarju sa njima o gorućim problemima kojih je u ovom kraju previše.

- Put je u katastrofalnom stanju, posebno kod Drenovca, ali i kada se prolazi kroz centralana sela: Uševce, Vlase, Golemo Selo i Mijovce.

Da li su naši apeli i molbe dovoljne da se neko seti tih preostalih 2.500 stanovnika “slepog creva” Srbije?

Tražimo pod hitno da se popravi put  Vranje – Mijovce, kao i da se izlobira i  pronađu sredstva kako bi se popravio put Mijovce – Vučje koji je u jednom delu oštećen.

Sela u Poljanici su vezna više za Vranje, ali ona u Klisuri bi imala mnogo bolju vezi sa Vučjem, što bi tim ljudima omogućilo normalno kretanje i više mogućnosti da dođu do bilo kakvog fizičkog posla - stoji u saopštenju žitelja Poljanice.  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: